İDÇspor Zorlu Altay Maçına Hazırlanıyor!

0
107

idçspor34Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan ve ligde tehlikeli günler geçiren İskenderun Demir Çelikspor, bu hafta sonu evinde ağırlayacağı İzmir ekibi Altay maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, moral ve motivasyon olarak bir çöküntü içerisinde olan futbolculara, moral depolamaya çalışıyor.

İskenderun 5 Temmuz stadında Pazar günü oynayacağı Altay maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde günden çift idman yaparak sürdüren İDÇspor’lu futbolcular, bir yandan taktik çalışması yaparken, diğer yandan da moral seviyesini yukarılara çıkarmanın çabası içine düştüler.

Kötü bir dönem geçirdiklerini ancak ligde henüz her şeyin bitmediğini belirten Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, takımın üzerindeki karabulutları dağıtıp, toparlanacağını ifade etti. Genç bir takım olarak taraftar desteğini yanlarında görmek istediklerinin de altını çizen Teknik Direktör Bulgurlu; “Bu sezon istediğimiz seviyede olamadık. Ne var ki genç, istekli ve inançlı bir kadromuz var. Futbolcularım bu kötü dönemden çıkıp bir an önce çıkışa geçecektir. Taraftarlarımızın da desteği ile Altay’ı yenerek bu çıkışa burada başlamak istiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here