Güven; “Üst Sıraları Zorlayan Bir Ekip Olduk”

0
75

can güven1Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden Erzin Belediyespor, konuk olduğu Türkoğlu Beledispor’u da yenerek, takımın başına geçen başarılı Teknik Direktör Can Güven ile oynadığı son 3 maçta 3’te 3 yaparak, 9 puan topladı. Türkoğlu Beledispor’u deplasmanda 3-1 yenen Erzin Belediyespor, ligdeki puanını 20’ye çıkardı ve 4. sıraya yerleşti.

Ligde takımın başına çıktığı üç maçta da 3 galibiyet almanın mutluluğunu yaşadığını belirten Can Güven; “İkisi deplasman biri de kendi sahamızda yaptığımız karşılaşmaların üçünü de aldık. Reyhanlı Belediyespor’u 0-2, Elazığ İl Özel İdarespor’u 3-0 son olarak da geçtiğimiz hafta sonu Türkoğlu Beledispor’u 1-3 yendik. Üç hafta da 9 puan toplayarak, üst sıraları zorlayan bir takım konumuna geldik” dedi.

Yönetimin kendisine çok güvendiğini ve beklentilerin yüksek olduğuna dikkat çeken Güven; “Benim tek başıma bir şeyler başarmam beklenmesin! Bu takıma, seçilmişiyle, atanmışıyla özellikle de taraftarıyla sahip çıkmamız ve birlik içerisinde olmamız gerekir. Birlik olursak hedeflenen başarının da kendiliğinden geleceğine inanıyorum” diye konuştu. Güven, kulüp yönetimin bu yöndeki çabalarını da takdirle karşıladığını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here