İDÇspor Yara Sarmak İstiyor!

0
53

idçspor21Spor Toto 2. Ligde 6. hafta maçları, bugün yapılacak karşılaşmalar ile start alıyor. İlimizi 2. Lig Kırmızı Grupta temsil eden İskenderun Demir Çelikspor, Kızılcahamamspor deplasmanında diğer ilimiz temsilcisi Hatayspor ise evinde konuk edeceği Pendikspor karşısında galibiyeti kovalayacak.

Ligde istenilen istikrarı bir türlü sağlayamayan İskenderun Demir Çelikspor, rakipleri karşısında sahada iyi bir performans ortaya koymasına karşın son vuruşlarda sıkıntılar yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi karşısında Altınorduspor’a 1-0 yenilen İskenderun Demir Çelikspor, yara sarmak için bugün Ankara’da Kızılcahamamspor ile karşı karşıya gelecek.

Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde maç hazırlıklarını tamamlayan İskenderun Demir Çelikspor futbolcuları maç saatini beklemeye başladı. teknik Direktör Bulgurlu, bu maçtan alınacak bir galibiyetle şanssızlıklarını kırmak istediklerini belirtti.

Temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, bugün Ankara’nın Kızılcahamam ilçe stadında saat 15.00’de Kızılcahamamspor A.Ş. ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşmayı Erdem İren, Hakan Karayel ve Tunay Ateş hakem üçlüsü yönetecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here