İDÇspor Körfez Maçına Hazırlanıyor!

0
52

idçspor42Spor Toto 2. Lig  Kırmızı Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor’un Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, geçtiğimiz hafta sonu Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor deplasmanından alınan 1 puanın önemine vurgu yaparken, bu hafta sonu evinde konuk edecekleri Körfez Futbol Kulübü maçında da taraftar desteği istedi.

Pazar günü saat 13.30’da İskenderun 5 Temmuz stadında Körfez Futbol Kulübünü ağırlayacak olan İskenderun Demir Çelikspor çalışmalarını Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu nezaretinde İsdemir ve İskenderun 5 Temmuz stadında sürdürüyor. Çalışmalarda futbolcuların bir hayli istekli ve hırslı olmaları gözden kaçmazken, bu durum teknik heyeti de sevindiriyor.

Diyarbakır’da 1 Puan Önemliydi!

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan beraberliği değerlendiren Teknik Direktör Haluk Bulgurlu; “Diyarbakır deplasmanında alınan 1 puan bizim için çok önemlidir. Çünkü rakibimiz 8 haftada 7 galibiyet 1 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi. Zorlu rakibimiz karşısında iyi futbol sergilememize rağmen 1 puana razı olmak zorunda kaldık. Şuanda artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Bu hafta sonu da evimizde konuk edeceğimiz Körfez Futbol Kulübü maçı var. Bu maçta taraftar desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Futbola gönül veren tüm sporseverleri maçımıza bekliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here