Ergin; “1 Puan 1 Puandır!”

0
63

hatayspor7Haftalık basın toplantısını Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ve futbolcularla düzenleyen Hatayspor Kulübü 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, Gümüşhanespor karşısındaki beklenmedik puan kaybının hedeflerinde şaşma yapmayacağına işaret ederek; “Şampiyonluk yolundan dönüş yok” dedi.

ATSO’da gerçekleştirilen toplantıda geçen hafta sonu alınan beraberliği değerlendiren Kulüp Basın Sözcüsü Ergin; “Şampiyonluk hedefi yolunda köprüleri yıktık. Şampiyonluk yolundan dönüş yok! Son maçta beklenilen oyunu ortaya koyamadık. Hakem gereksiz düdükler çaldı, oyunu ağırlaştırdı. Fakat 1 puan 1 puandır. Sezon sonunda puan ve gol averajı önemlidir. Güçlü ve kaliteli ekiplerle mücadele ediyoruz, halen onların bir adım önlerindeyiz. Sezon sonunda hedefe ulaşmak istiyoruz. Hatayspor’da ümitsizlik yoktur, kolayı başarmak önemli değil, önemli olan zoru başarmaktır” diye konuştu.

Taraftar desteğinin önemine dikkat çeken Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek de sahada her zaman istenenin olmadığına dikkat çekerek; “Sadece avantaj kaybettik. Her takımın kötü günleri olur, ama biz kazanmak için bir şey yapmadık. Gereksiz yere gol yedik, bütün sorumluluk benim! Kritik virajlara girdik, önemli olan bu virajları kayıpsız geçmektir. 9 maç arka arkaya kazandık, kaybettiğimiz ilk maçta bizi adeta hedefe koydular. Gerçek taraftarlara sesleniyorum, bu kişilere fırsat vermeyin. 6 puan öndeyiz, bize destek vermeye devam edin” dedi.

Hatayspor’un başarılı oyuncularından Gürhan Gürsoy da şanssız bir gol yediklerini belirterek elde ettikleri 1 puanın sezon sonunda şampiyon olmalarına vesile olabileceğine kaydetti. Yeni transferlerden Mehmet Ayaz ise şampiyonluğa oynayan ekibin bu kadar az seyircisi olmaması gerektiğine işaret etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here