İDÇspor Kırklarelispor’u Ağırlayacak!

0
62

Bu hafta sonu İskenderun 5 Temmuz Stadında Kırıklarelispor’u ağırlayacak olan İskenderun Demir Çelikspor, bu zorlu karşılaşmaya günde çift idman yaparak hazırlanıyor. Karşılaşmadan 3 puan almak istediklerini söyleyen Teknik Direktör Haluk Bulgurlu, taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti ve tüm taraftarı maça davet etti.

Kentimizin Spor Toto 2. Lig Beyaz grup temsilcisi İskenderun Demir Çelikspor, Pazar günü Saat 13.30’da kendi evinde ligin üst sıralarını zorlayan ekiplerinden Kırıklarelispor’u konuk ediyor. Geçen hafta deplasmanda Çamlıdere Şekerspor’u 2-0 yenerek, moral depolayan İskenderun Demir Çelikspor, iyi bir çıkış yakalayıp galibiyet serisi elde etmek istiyor.

Teknik Direktörü  Haluk Bulgurlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren İskenderun Demir Çelikspor’da, Oğuzhan ile İbrahim’in  sakatlıklarının devam etmesinden dolayı Kırklareli maçında kadroda yer alamayacakları öğrenildi. Kart cezalısı olan Samet’in ise cezası sona erdi. Teknik Direktör Bulgurlu’nun görev vermesi halinde Samet takımdaki yerini alabilecek.

Takım çalışmalarının neşe içerisinde  geçtiğini söyleyen Teknik Direktör Bulgurlu; “Kırklarelispor karşısında sahaya üç puan almak için çıkacağız. Bu zorlu karşılaşmada yine taraftar desteğine ihtiyacımız var. Onların sahadaki yerlerini alıp, takımlarını desteklemelerini istiyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here