Homend Hoşgörü Cup 18-20 Eylül’de Yapılacak

0
108

homend antakya7Basketbol Federasyonu ve Spor Toto Teşkilatı’nın katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek olan “Homend Hoşgörü Cup Basketbol Turnuvası” 18-20 Eylül tarihleri arasında Antakya Kapalı Spor salonunda yapılacak. Turnuva ile ilgili bilgi veren Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, turnuvayı izlemek adına tüm basketbol severleri davet etti.

18-20 Eylül tarihleri arasında Antakya Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan Homend Hoşgörü Cup Basketbol Turnuvasına Türkiye Liginden 4 ekip iştirak edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Savaş; “2. Homend Hoşgörü Cup Basketbol Turnuvasına Basketbol Federasyonu ve Spor Toto Teşkilatının katkılarıyla gerçekleştireceğiz. Geçen yıl bu turnuvayı İskenderun ilçemizde düzenleyerek İskenderun’daki sporseverlere farklı bir heyecan yaşatmıştık. Bu yıl da bu heyecanı Antakyalı sporseverlere yaşatmak istiyoruz.

18-20 Eylül tarihleri arasında Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Homend Antakya Belediyespor’un ev sahipliğinde oynanacak olan Homedn Hoşgörü Cup Turnuvası’na Tarsus Belediyespor, Mersin Büyükşehir Belediyespor ve Ceyhan Belediyespor takımları iştirak edecek. Oynanacak olan müsabakalar internet üzerinden Türkiye Basketbol Federasyonu TV’den canlı yayınlanacak” diye konuştu.

Antakyalı ve Hataylı basketbol severlere de çağrıda bulunan Başkan Savaş; “Basketbol sever tüm hemşehrilerimizi 18-20 Eylül tarihleri arasında Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşmalarda salondaki yerlerini almaya davet ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here