Homend Antakya Son Çeyrekte Galibiyeti Kaybetti!

0
61

Kadınlar Birinci Ligi’nin 6. haftasında Ceyhan Belediyesi’ne konuk olan Homend Antakya Belediyesi mücadeleden 71-60 mağlup ayrıldı. Maçın final periyoduna 46-50 geride giren ev sahibi ekip, son çeyrekte savunma sertliğini arttırarak skor üstünlüğünü eline alıp, ligdeki 4. galibiyetini aldı. Ceyhan ekibinde Carolyn Swords 18 sayı 12 ribaunt ile double-double yaparken, Jelena Ivezic 13 sayı 5 ribaunt ve Kayla Pederson da 11 sayı 8 ribauntla galibiyette önemli bir rol oynadılar.

Homend Antakya Belediyesi, karşılaşmaya içeri kat ederek bulduğu sayılarla başladı. Ceyhan Belediyesi Kayla Pederson’un dış atışlarıyla cevap verirken, 5. dakikada durumu 10-10’a getirdi. İki takımın da sert savunma yaptığı bölümde Belgin Onbaşı’nın turnikesiyle öne geçen Homend Antakya Belediyesi, ilk çeyreği 16-17’lik üstünlükle tamamladı. Jana Vesela ile oyununun kontrolünü elinde tutmaya devam eden konuk ekip, soyunma odasına da 30-34’lük skor avantajı ile girdi.

İkinci yarıda, Carolyn Swords’un içeriden ve dışarıdan bulduğu sayılarla oyunda kopmayan ev sahibi ekip ise farkın açılmasına engel olmasına rağmen final periyoduna 46-50 geride girdi. Son çeyreğe ise 9-0’lık seriyle başlayan Ceyhan Belediyesi, bu bölümde rakibine kolay sayı şansı tanımayarak mücadeleden 71-60 galip ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here