Homend Antakya İlk Yenilgisini Aldı

0
70

homend antakya17Homend Antakya Belediye, önceki gün kendi saha ve seyircisi karşısında ağırladığı Galatasaray Odeabank’a iyi bir oyun sergilemesine karşın 61-68’lik skorla yenildi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL)’nin 4. haftasında ilimiz temsilcisi Homend Antakya Belediye, önceki gün kendi saha ve seyircisi karşısında ağırladığı Galatasaray Odeabank’a iyi bir oyun sergilemesine karşın 61-68’lik skorla yenildi.

Maça hızlı ve etkili bir şekilde başlayarak tüm periyotlarda rakibi karşısında etkin bir performans sergileyen Homend Antakya, başa baş bir mücadele ortaya koyduğu karşılaşmada son dakikalara kadar üstünlüğünü korudu. Ligin güçlü takımlarından Galatasaray Odeabank ise her periyotta temsilcimizi yakaladı ve çoğu zaman beraberlik sağladı. Karşılaşmanın 1’ci periyodu 12-18 biterken, ilk devrede 32-29 Homend’in üstünlüğü ile tamamlandı. 3’cü periyota da 49-48 önde giren Homend Antakya maçın sonunda ise 61-68’lik skorla rakibine yenildi.

Takımın, Galatasaray Odeabank karşısında çok iyi performans sergilediğine dikkati çeken Belediye Başkanı Lütfü Savaş, takım idarecilerini ve sporcuları ortaya koydukları performanstan ötürü tebrik etti.

Homend Antakya Belediye Baş Antrenörü Hakan Acer ise karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, son periyodun ortalarına doğru çok iyi mücadele ettiklerine vurgu yaparak; “İyi bir hücum organizasyonu yaptık. Ancak, son 5 dakika da iyi organize olamadık. Bu son dakikalarda iyi organize olamamak bize maçı kaybettirdi. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız ve galibiyet serimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanan ve heyecanı üst seviyelerde olan Homend Antakya Belediye ile Galatasaray Odeabank arasındaki birinci lig müsabakasını Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve sporseverler ilgi ile izledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here