Asfaltlanan Şehit Pamir Caddesi Trafiğe Açıldı

0
155

bld-şehit pamirAsfalt çalışması tamamlanan İskenderun’un merkezindeki Şehit Pamir Caddesi, trafiğe açıldı. Aşkarbeyli deresi üzerinde yapılacak köprünün temel atımının ardından, törene katılan basın mensupları ve muhtarlarla birlikte caddeyi ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, cadde esnafı ve halkla ayaküstü kısa sohbetlerde bulundu.

Cadde esnafı ve halk, çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Civelek’e teşekkür etti. Şehit Pamir caddesindeki ziyarete, Belediye Fen İşleri Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu da katıldı.

İskenderun Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri de, asfalt çalışması tamamlanan caddede silindir muayene bacaları ve yağmursuyu hattı ızgaralarını yeni dökülen asfaltın seviyesine getiriyor. Araçların trafikte daha rahat seyretmesi ve ekiplerin silindir muayene bacalarına ve yağmursuyu hattı ızgaralarına daha rahat müdahalesini sağlamak amacıyla, silindir muayene bacalarının ve yağmursuyu hattı ızgaralarının kodu, yeni dökülen asfalt seviyesine yükseltiliyor.

İskenderun’un ana caddelerinden, Şehit Pamir Caddesi kapsamlı asfalt çalışması nedeniyle bir süre trafiğe kapatılmıştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here