Homend Antakya EuroCup’a Veda Etti

0
54

homend antakya31Homend Antakya Belediye: 76 – Dinamo Kursk: 82

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Homend Antakya Belediye, EuroCup A Grubu müsabakaları çerçevesinde Rusya’nın Dinamo Kursk takımını ağırladı. Grup mücadelelerinin son maçındaki temsilcimiz Homend Antakya Belediye Dinamo Kursk takımına 82-76 yenilerek Avrupa macerasına son verdi.

Antakya Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram başta olmak üzere çok sayıda sporsever ilgi ile izledi. Büyük heyecanın yaşandığı maçta her iki takımda başarılı bir performans gösterdi ve müsabakanın birçok anında başa baş bir mücadele yaşandı. Müsabaka sonrasında sevinen ve sahadan galip ayrılan taraf Dinamo Kursk takımı oldu.

1’ci periyodu 19-22, 2’ci periyodu 33-40, 3’cü periyodu 57-61 geçen ve maç sonucunda 76-82’lik skorla Rusya ekibinin kazandığı mücadelede Antakya Belediyesi Mehter Takımı da büyük coşku yarattı. Maça büyük heyecan ve renk katan Mehter Takımı, maç öncesi ve periyotlar arasında çaldığı marşlar ile salonda coşkulu bir hava yarattı.

EuroCup A Grubunda Rusya’nın Dinamo Kursk topladığı 12 puanla 1. sırada yer alırken, 10 puan toplayarak 2. olan Adana Botaş’la birlikte bir üst tura çıktı. Homend Antakya ekibi 6 maçlık seri sonunda topladığı 8 puanla grubu 3. tamamladı ve kupa dışında kaldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here