Homend Antakya Dinamo Kursk’a Yenildi!

0
53

homend antakya24Homend Antakya Belediye, katıldığı FIBA Kadınlar Avrupa Kupası A grubundaki üçüncü maçında ikinci yenilgisini aldı. Son çeyrekte tutuk bir oyun sergileyen Homend Antakya Belediye, son 4 dakikada bir sayı dahi üretemezken, sahadan 58-53 mağlup ayrıldı.

İlimizi Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL)’nde başarı ile temsil eden Homend Antakya Belediye, katıldığı FIBA Kadınlar Avrupa Kupası A grubundaki üçüncü maçında ikinci yenilgisini aldı. Temsilcimiz, son çeyrekte Rus ekibi Dinamo Kursk’a deplasmanda 58-53 yenildi. Homend Antakya Belediye, son periyotta sadece 6 sayı üretebildi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Rusya’nın Kursk kentinde Dinamo Kursk takımı ile karşılaşan temsilcimiz Homend Antakya Belediyesi, karşılaşmanın ilk periyodunu 18-17, ikinci periyodu da 28-27 geride tamamladı. Homend Antakya Belediyesinde, üçüncü çeyrekte İlsu Darıcıoğlu’nun performans göz doldururken, temsilcimiz bu çeyreği ise 44-47 önde kapadı.

Son çeyrekte tutuk bir oyun sergileyen Homend Antakya Belediye, son 4 dakikada bir sayı dahi üretemezken, bu periyotta sadece 6 sayı yapabildi. Rakibinin ise 14 sayı üretmesi sonucunda sahadan 58-53 mağlup ayrıldı.

Homend Antakya Belediyesi’nde Aneika Hanry 10 sayı, 16 ribaund, İlsu Darıcıoğlu 12 sayı, Yvonne Turner 14 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile oynadı.

Dinamo Kursk’ta ise Epiphanny Prince 7 sayı, 4 ribaund, Seimone Augustus 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Candice Dupree 14 sayı, 11 ribaund, Jelena Milovanovic 8 sayı, 10 ribaund üretti.

Dinamo Kursk takımında Dupree ve Homend Antakya Belediyesinde de Turner 14’er sayıyla maçın en skorer isimleri oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here