Heyecan Bugün Başlayacak, Yarın Devam Edecek!

0
56

spor-program2İlimiz profesyonel lig temsilcilerimiz de mesai; İskenderun 5 Temmuz Stadında bugün 3. Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor’un Ankara Demirspor’u konuk edeceği maçı ile start alacak.

3. Lig 3. Grupta yer alan temsilcimiz Erzin Belediyespor, bugün kendi seyircisi önünde Ankara Demirspor’u konuk edecek. Erzin Belediyespor yönetimi, İskenderun 5 Temmuz Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmaya takımlarına sahip çıkmak adına İskenderunlu spor severleri de karşılaşmayı davet etti.

2. Lig ekiplerimizden Körfez İskenderunspor, yarın evinde Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Körfez İskenderunspor, son haftalardaki başarılı grafiklerini sürdürüp taraftarlarına galibiyet heyecanı yaşatmak istiyor. Bu zorlu lig maratonunda taraftar desteğini her zamankin daha çok yanlarında görmek istediklerini belirten Körfez İskenderunspor Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu, başarının taraftar ile yakalanabileceğini söyledi.

Son haftalarda kaybettiği puanlarla zirveden iyice uzaklaşan 2. Lig ekiplerimizden Hatayspor ise yeni bir çıkışı Altay karşısında başlatmak istiyor. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ve antrenörler nezaretinde yarınki maça hazırlanan Bordo-Beyazlı futbolcular, rakiplerini yenerek yeni bir sayfa açacaklarına inanıyor.

Spor Toto TFF 3. Lig 1. Grupta yer alan Kırıkhanspor da İstanbul deplasmanında yarın İstanbulspor A.Ş. ile karşılaşacak. Bahçelievler İl Özel İdare stadyumunda oynanacak olan maçın son çalışmanı stadyumda yaparak, hazırlıklarını tamamlayacak. Sarı-Lacivertliler, zorlu İstanbul deplasmanından galip gelerek, üç puanla kentte dönmenin hesaplarını yapıyor.

3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor ise yarın evinde Erzincan Refahiyespor’u konuk edecek. Hafta başından beri bu maçın hazırlıklarını sürdüren Payas Belediyesporlu futbolcular, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak maçtan galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Program şöyle: è

Körfez İskenderunspor- Tarsus İdman Yurdu

23 Kasım 2014 Pazar Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz

Halil Umut Meler, Can Savaşan, Mustafa Han

Hatayspor- Altay

23 Kasım 2014 Pazar Saat: 13.30

Antakya Atatürk Stadı

Hasbi Dede, Serkan Çinar, Orhan Türkoğlu

İstanbulspor A.Ş.-Kırıkhanspor

23 Kasım 2014 Pazar Saat: 13.30

Bahçelievler İl Özel İdare

Emrah Yılmaz, Hüseyın Kocadağlı, Zeynur Çakır

Payas Belediyespor 1975- Erzincan Refahiyespor

23 Kasım 2014 Pazar Saat: 13.30

Payas İlçe Stadı

Emre Kosif, Murat Demir, Ufuk Uğurlu

Erzin Belediyespor- Ankara Demirspor

22 Kasım 2014 Cumartesi Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz

Emre Abar, Cemalettin Gündoğdular, Koray Can Karadedeli

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here