“Her Sorununuzda Yanınızda Olacağız!”

0
94

chp heyeti2CHP Heyeti Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i Makamında Ziyaret Etti

CHP Genel Merkezi tarafından koalisyon süreci ve ülkenin içinde bulunduğu siyasi süreci anlatmak amacıyla ilimize gelen ve İskenderun’da da partililerle buluşan Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Ordu Milletvekili Seyit Torun Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i de makamında ziyaret etti.

Ziyarete CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, CHP Hatay İl gençlik kolları başkanı Ümit Kutlu, CHP Hatay İl kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz, CHP il Yöneticileri Ali Açıkyol, Tahsin Çobancı katıldı.

CHP Genel merkez heyeti ve Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir koalisyon sürecini değerlendirdiler. Ziyarette, 7 Haziran seçimlerinin sonuçları, koalisyon sürecinde gerçekleşen gelişmeler konuşulurken, ilk olarak CHP tarafından AKP olmadan diğer partilerle yola devam edilebilir miydi seçeneğinin denendiği ifade edildi.

CHP milletvekillerine Başkan Nehir tarafından yerel sorunlar anlatıldı. CHP milletvekilleri Başkan Nehir’e; “Yerel sorunlarla ilgili, mecliste üzerimize düşen ne varsa yanınızda olacağız, destek olacağız” dediler.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ise milletvekillerinin ilgi ve alakalarına teşekkür ederek, desteklerinden dolayı memnuniyet duyacağını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here