“Hep Birlikte Bu Şehri Gerektiği Yerlere Taşıyacağız”

0
86

lütfü savaş8Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, Tebrikleri Kabul Etti…

30 Mart yerel seçimlerinden zaferle çıkan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hemşerilerinin tebriklerini HATMEK Konferans Salonu’nda düzenlenen kokteyl ile kabul etmeye başladı.

14.00 ile 19.00 saatleri arasında Hataylıların akınına uğrayan HATMEK’te hemşerilerinin coşkulu kutlamalarını kabul eden Başkan Savaş’a CHP Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz ve Hasan Akgöl, CHP’li Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ile CHP’nin Hatay ilçe başkanları eşlik ederken, Başkan Savaş yaptığı teşekkür konuşmasında; “Büyük bir imtihan verdik ve vekillerimiz meclis üyelerimiz yanı sıra en çok Hatay halkı davasına sahip çıkmıştır” dedi.

lütfü savaş9

Kardeşçe yaşanması ve herkese eşit hizmet verilmesi için tüm Hataylıların barış çorbasına katkı yaptıklarını belirten Başkan Savaş; “Bu çorba hepimiz tarafından pişirildi. Geç olsun ama güç olmasın. Ben temsil makamında olacağım ama hep birlikte bu şehri gerektiği yerlere taşıyacağız” dedi. Başkan Savaş seçim sürecinde kendisine destek olan ve seçim sonrasında yapılan tüm kirli algı operasyonlarına rağmen kendisine destek veren partili olan olmayan tüm hemşerilerine teşekkür etti.

CHP Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl ve Refik Eryılmaz yaptıkları kısa konuşmalarda Başkan Savaş’ın ayrım gözetmeksizin herkesin Başkanı olacağını ifade ederlerken, huzur temelli hizmet anlayışını Hatay’ın her karışına hâkim kılacaklarını belirttiler.

CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman ise, Başkan Savaş ile birlikte her zaman için Hatay’a en iyi şekilde hizmet etmenin mücadelesi içerisinde olacaklarını kaydettiler.

lütfü savaş10

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here