Hedef Zonguldak Engelini de Aşmak!

0
15

İskenderunspor’da Kömürspor Hazırlıkları Başladı

TFF 2. Ligdeki temsilcimiz İskenderunspor, ligin altıncı haftasında Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Zonguldak Kömürspor müsabakasının hazırlıklarına önceki gün itibariyle gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Bülent Yenihayat idaresindeki çalışmalarda kuvvet antrenmanı yapan Turuncu-Mavililer, 5 maçta toplanan 15 puanın verdiği keyif ile çalışmalarını neşe içinde sürdürüyor.

Maç öncesi değerlendirmeler yapan Teknik Direktör Bülent Yenihayat, diğer 4 maça göre Adıyaman maçında daha düşük bir oyun sergilediklerine işaret ederek; “Daha doğrusu istediğimiz oyunu oynayamadık. Nihayetinde bazen kötü oynayarak da kazanmak gerekiyor, hedefe giden takımlarda bunlar oluyor.

5’te 5 oldu, böylece kazanma alışkanlığı oluştu. Kazanarak gitmek beklentiyi kısa sürede yükseltiyor ve takımın üzerinde baskı oluşuyor. Bu haftadan sonra psikolojik tarafı da yönetmeye çalışacağız. İyi başlamış bir takımımız var. Zamanla daha iyi olacağımıza da inanıyoruz.

Sabır ve Destek Çok Önemli!

İskenderun’da spor kamuoyunda beklenti büyük! 26 yıl sonra ilk defa 2 lige çıkılıyor. Elbette ki beklentiler sonunda baskılar da oluşacaktır. Kimi zaman kaybedeceğiz, kimi zaman berabere kalacağız. Taraftarımızın bu anlamda sabrı ve desteği çok önemli!” şeklinde konuştu.

Zonguldak maçı hazırlıkları hakkında da konuşan Yenihayat; “Dirençli ve dinamik bir takıma karşı oynayacağız. Zor bir deplasman ancak biz yine kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Oradan da puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Sakatlanan takım kaptanı Kemal Tokak’ın durumu ilgili de konuşan Yenihayat; “Takım kaptanımız sakatlandı ve oyundan erken çıktı. Onun için üzüldük maçın başında bir pozisyonda ayağında çatlak oluştu, o da uzun süre aramızda olmayacak” dedi.

Öte yandan, dünkü antrenman öncesinde Turuncu-Mavili futbolcular ve teknik ekip bir araya gelerek Teknik Direktör Bülent Yenihayatın’ın doğum gününü kutladılar ve hep biğrlikte doğum günü pastası yediler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here