Hedef Yarı Final!

0
40

İskenderun Belediyespor Kız Hentbol Takımı Anadolu Kızlar Liginde Çeyrek Finale Hazırlanıyor

Türkiye Okul Sporları Hentbol şampiyonasında iki yıldır Hatay’ı temsil eden Fikret Koçak Ortaokulu öğrencilerinden oluşan İskenderun Belediye Spor kız hentbol takımı Anadolu Kızlar liginde çeyrek finale hazırlanıyor.

İskenderun Belediye spor Hentbol kız takımı Milli Antrenörü Serhat Sezer ile Beden Eğitimi öğretmeni Halil Göçer nezaretinde Kırşehir Anadolu yıldızlar liginde çeyrek final hazırlıklarını Sakarya spor salonunda sürdürüyor.

Son bir yılda çok güzel şeyler yaptıklarını belirten İskenderun Belediye spor Hentbol kız takımı Antrenörü Serhat Sezer; “Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Geçen sene yaz boyu hiç ara vermeden, izin yapmadan çalıştık. Onların semeresini bu yıl oynadığımız ortaokullar Türkiye finali, arkasından Alanya’da Kulüpler Türkiye finali gibi sonuçlarla taçlandırdık. Arkasından Denizli’de Bölgesel ligden takımı, deplasmanlı 2. Türkiye Lige çıkardık” dedi.

En büyük hasletlerinden birinin de kendi memleketinin çocuklarıyla deplasmanlı ligler oynamak olduğunun altını çizen Antrenör Serhat Sezer; “Bölgesel ligden şimdi ikinci lige çıktık. İnşallah darısı birinci ve süper lige çıkmak, inşallah Avrupa kupalarına, arkasından Anadolu Yıldızlar ligi başladı. Bu ligde de Hatay’ı temsil etme hakkını bize verdiler, bizi gururlandırdılar. Burdur’da yapılan grup maçlarında grup şampiyonu olarak şu anda çeyrek finale gidiyoruz. Temmuz ayının 27’sinde Kırşehir’deyiz. Oradan da inşallah yarı finale, Antalya’ya gideceğimizi sanıyor, umut ediyorum” diye konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, final müsabakasına gidecek olan kız hentbol takımı sporcularına başarılar diledi.

Başkan Tosyalı, İskenderun Belediyesi Kız Hentbol Takımı Kulüp Başkanı Esma Gülay, sporcular, teknik heyet ve idarecileri makamında ağırladı. Başkan Tosyalı, Anadolu Yıldızlar Ligi çeyrek final müsabakalarına gidecek olan takıma maçlarında başarılar diledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here