HBB Zabıta Daire Başkanlığı Değerlendirme Toplantısını Erzin’de Gerçekleştirdi

0
153

büyükşehir zabıta1Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığının, Hatay halkına daha etkin hizmet verebilmek amacıyla her ay bir ilçede gerçekleştirilen değerlendirme toplantısı bu ay Erzin ilçesinde gerçekleştirildi.

Zabıta Dairesi Başkanlığının bünyesindeki bölge zabıta müdürleri, zabıta amirleri, yaş sebze-meyve hallerinde görevli müdürler ve diğer yetkililerin katıldığı zabıta hizmetlerinin değerlendirme toplantısında, ilimizde yaş sebze-meyve kontrol ve denetimini sağlama konusu görüşüldü.

Zabıta hizmetlerinin en önemli görevlerinden olan kentin düzeni ve esenliğini sağlamak üzere, ayrıca tüketici haklarını da korumak amacıyla ilimizdeki yaş sebze-meyve kontrol ve denetimini sağlamak gayesiyle zabıta memurları ve yaş sebze-meyve hallerinde görevli memurlardan ekipler oluşturuldu.

büyükşehir zabıta2

Oluşturulan bu ekiplerle ilimizde bulunan 5 Yaş Sebze-Meyve halinin dışındaki market, lokanta, restoran, otel, manav ve yaş sebze-meyve ticaretinin yapıldığı her yerde denetimlerin sıkı bir şekilde yapılması kararlaştırıldı.

Yaş sebze-meyve ticaretini yapan tüm şahıs ve işletmelerin hal kayıt sistemine girmesinin sağlanmasıyla ilimizde yapılan yaş sebze-meyve ticaretinin kayıt altına alınması, aynı zamanda tüketici haklarının da korunması hedefleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here