HBB Başkanı Savaş: “En Büyük Engel Sevgisizliktir”

0
108

büyükşehir-engelliler1Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), engelli vatandaşlara yönelik düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç. Dr. Nazan Savaş, Hatay’da faaliyet gösteren engelli dernek, engellilere eğitim veren kurum temsilcileri ve engelli hemşerilerimizle  “Engelsiz bir Hayat” Toplantısı’nda bir araya geldi.

Engelli vatandaşlar, HBB Başkanı Savaş ve eşi Nazan Hanım’ı büyük bir sevgi seli ile karşılarken, engelli dernek temsilcileri ve eğitim kurumu yöneticileri, engellilere gösterdikleri ilgiden ötürü HBB Başkanı Savaş’a teşekkür ettiler. HBB Başkanı Savaş, yaptığı kısa konuşmada, en büyük engelin sevgisizlik olduğunu söylerken, toplumsal olarak bedensel engellilere daha duyarlı olmamız gerektiğinin altını çizdi.

büyükşehir-engelliler2

HBB Başkanı Savaş’ın eşi Nazan Hanım da yaptığı kısa konuşmada engelli vatandaşların toplumun her alanında yer bulabilmesi ve istihdam anlamında desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Engelli bir çocuk, yaptığı Mevlana tablosunu HBB Başkanı Savaş’a hediye ederken, Nazan Hanıma da engelli vatandaşlar tarafından çiçek takdim edildi. Görme engelli Kardelen’in güçlü sesiyle söylediği parçalar salonda bulunan konuklara duygusal ve bir o kadar da unutulmaz anlar yaşattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here