HATSU, Vatandaşın Memnuniyetine Önem Veriyor

0
92

hatsu-iskenderun12Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), kaçak ve patlaklara hızlı müdahale edilerek esnaf ile vatandaşların rahata kavuştuğunu duyurdu.

Hatay’ın her bölgesinde vatandaşların talep ve şikayetlerini yerine getirme maksadıyla çalışmaların sürdüğünü bildiren HATSU, İskenderun ilçesi Boyacılar Parkı mevkiinde oluşan kanalizasyon patlağı sonrası binanın bodrumuna dolan katı atıkların temizlendiğini açıkladı.

İskenderun ilçesinde ilçe belediyesi tarafından bölgede yapılan düzenleme çalışmaları sırasında kanalizasyon hattının patlaması nedeniyle gelen şikayet üzerine bölgeye müdahale eden ekipler, hızlı bir şekilde vidanjör aracı ile bina bodrumunu temizleyerek ve bölgedeki patlağı onararak bina sakinleri ile bölgedeki esnafın kötü kokulardan rahatsız olmasını engelledi.

Anında müdahale ile sorunları minimize indirmeyi amaçlayan İdare, yapılan hizmetlerde vatandaş memnuniyetinin ve sorunsuz bir altyapı için mücadelenin devam edeceğini duyurdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here