HATSU; “İskenderun’da Borcu Dolayısıyla Kimsenin Suyu Kesilmedi”

0
167

hatsu açıklama9Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, İskenderun’da, HATSU’nun kestiği faturalardan gecikme faizi aldığı ve vatandaşların borcundan dolayı suyunun kesildiği iddialarına cevaben bir açıklama yaptı.

Genel Müdürlük, İskenderun’da su tahsilâtlarının 11 Haziran 2014 tarihine kadar İskenderun Belediyesi veznelerince yapıldığını hatırlatarak, HATSU veznelerinin su tahsilâtına 4 Temmuz 2014 tarihinde başladığını ve abonelerin geriye dönük borçlarının bildirilmesine dair su kesme ihbarnamesinin otomatik olarak çekildiğini bildirdi.

HATSU, hiçbir vatandaşın borcundan dolayı suyunun kesilmediğini belirterek, isteyen abonelere ödeme güçlerine göre taksitlendirme yapılabileceğini ve taksitlendirmeden de çok sayıda vatandaşın faydalandığını açıkladı.

HATSU Genel Müdürlüğü ayrıca, su tahsilâtlarıyla ilgili bütün iş ve işlemlerin HATSU Genel Müdürlüğü’ne geçmesinin ardından su faturasını otomatik ödeme talimatıyla yatıran İskenderunluların, otomatik ödeme talimatlarının geçersiz sayıldığını ve banka anlaşmaları yapıldıktan sonra ayrıca duyuru yapılacağını bildirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here