HATSU İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi’ne El Attı

1
127

hatsu-iskenderun4Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU),  Hatay’ın her köşesine hizmet götürmeye devam ediyor.

Kanalizasyon Daire Başkanlığı’na bağlı 2. Bölge Müdürlüğü ekipleri, İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi’nde yeni yerleşim yerlerinin bulunduğu bölgeye kanalizasyon hattı döşedi.

hatsu-iskenderun5

Kanalizasyon şebekesi olmadığı için büyük sıkıntıların yaşandığı bazı noktalara el atan ekipler, mahalle geneline toplamda 250 metre uzunluğunda kanal hattı döşemesi yaptı. Döşenen hat ile yeni yerleşim yerleri rahat bir nefes aldı. Mustafa Kemal Mahallesi’nde 3 işçi ve 1 kepçe ile yapılan iş 4 günde tamamlandı.

Modernevler Mahallesi’nde de biriken yağmursularının trafiği aksattığı bölgelerdeki yağmursuyu hatlarının bakımı yapılarak birçok noktada rahatlama sağlandı. Yapılan çalışma ile sık sık yaşanan kanal tıkanıklıkları da ortadan kaldırıldı.

1 YORUM

  1. Mustafa Kemal mah. 544/5 sokakta yaptığı kanal çalışması ardından yol 2 defa çöktü vede arabalar içinde kaldı. Arabayı çekerek zor çıkardılar. 2.gün yapıldı tekrar çöktü. şu anda da yapılmış vede çamur batağı içinde haline bırakılmış. Bumu haber yaptığınız konu. GELİNDE SON HALİNE BAKIN SİZ HABERCİLER…

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here