HATSU, Denizli’de Hatay’ı Temsil Etti

0
100

hatsu-denizli1Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Denizli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Çalıştay’ına katılarak Hatay’ı temsil etti.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) desteğiyle düzenlenen çalıştaya HATSU İşletmeler Daire Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü uzmanlarının yanı sıra Türkiye’deki büyükşehir belediyelerinin temsilcileri katılım gösterdi.

hatsu-denizli2

Üç gün süren ve dokuz oturum şeklinde gerçekleştirilen Çalıştay’da, büyükşehir belediyelerinin, iş sağlığı ve güvenliği anlamında yaşadığı sorunları değerlendirilirken, 4857 Sayılı İş Kanunu, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ilgili yönetmelikler, taşeronlarda İş Sağlığı ve Güvenliği sorunlarına dikkat çekildi.

Çalıştay’da ayrıca büyükşehir belediyeleri ile su ve kanalizasyon idarelerinin temsilcileri, iş sağlığı ve güvenliği yönünde yaşadıkları tecrübeleri paylaşarak, sorunların çözümüne yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Çalıştay ile ilgili hazırlanan raporun TBB tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na sunulacağının ifade edildiği Çalıştay, Denizli’nin tarihi ve doğa güzelliklerine yönelik yapılan geziyle son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here