Hatayspor’un Yeni Başkanı Serdar Güven

0
783

hatayspor13Hatayspor’da olağanüstü kongre Cuma günü gerçekleştirildi. Hatay Meslek Edindirme Kursları (HATMEK) Toplantı Salonunda gerçekleşen kongreye Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra HBB Başkan Vekili ve Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, Hatayspor Başkanı Aydın Toksöz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ile Hatayspor Yönetim Kurulu Üyeleri katılım gösterdi.

Spora verdiği önemle Hatay’ı spor şehri yapan ve Hatayspor’un içinde bulunduğu durumdan çıkarak eski başarılı günlerine dönmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Savaş, olağanüstü kongrede yaptığı konuşmasında; “Hatayspor’un var olan 14 milyon liralık borçlarını her geçen gün azaltıyoruz. Şirketleşme yolunda borcun olmadığı bir kulüp olmalı. Hatayspor’un en kısa zamanda düzlüğe çıkması lazım. Geldiğimiz nokta ile bunu birlikte başardığımızı söyleyebilirim. Bugüne kadar hiçbir zaman sporu siyasete karıştırmadık. Bundan sonra da karıştırmayacağız. Sporu siyaset üstü gören anlayışımız artarak devam edecektir diyerek Hatayspor’un geleceğine umutla baktığını ifade etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın konuşmasından sonra Hatayspor’un olağanüstü kongresine geçildi ve yapılan seçimde başkanlığa Hatay BŞB Başkan Vekili ve aynı zamanda Hatay BŞB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven seçildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here