Hatayspor’un Antalya Kampı Bugün Sona Eriyor

0
78

hatayspor4Bordo-Beyazlı ekip, son oynadığı hazırlık maçında İstanbul Güngörenspor’u 2-0 yenmeyi başardı

Ligin ilk yarısını lider olarak tamamlayan ve ikinci yarı maçlarına Antalya’da yapılan kampla hazırlanan Hatayspor, son oynadığı hazırlık maçında İstanbul Güngörenspor’u 2-0 yenmeyi başardı.

Bordo-Beyazlı ekip, Çarşamba Antalya Titanic Otel çim sahasında karşılaştığı Güngörenspor maçına iyi başladı ve Onur Garip’in golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Hatayspor’da maçın yıldızı Onur Garip, kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru 2-0 yaptı. Hazırlık maçı Hatayspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek’in hazırlık maçlarında kadroda yer alan tüm futbolculara forma şansı tanıdığı, yeni transfer edilen oyuncuları çeşitli mevkilerde oynatarak takıma uyum sağlamalarını sağladığı gözlendi.

Hatayspor Antalya’da oynadığı hazırlık maçlarında Eyüpspor’la 2-2, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’la 2-2, Nazilli Belediyespor’la 1-1 kaldı, Güngörenspor’u 2-0 yendi.

Hatayspor bugün yapacağı sabah antrenmanının ardından Antalya kampına son verecek. Hataysporlu futbolcular da Pazartesi gününe kadar izin yapacak.

Hatayspor 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, yönetim olarak işi sıkı tuttuklarına işaret ederek; “Kadromuzu güçlendirmek adına ara transferde yaptığımız 5 transferin ardından tecrübeli bir orta saha futbolcusunu daha renklerimize bağlayarak transferi noktalayacağız. Hatayspor yönetimi, spor kamuoyundan aldığı inanç ve güvenle Hatayspor’u şampiyonluk hedefine ulaştıracaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here