Hataysporlu Futbolcular Başarıya İnanıyor

0
170

hatayspor46Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta ilimizi başarı ile temsil eden Hatayspor’un futbolcuları Taylan Eliaçık ve Emre Özkurt, takımın son durumu hakkında görüşlerini belirttiler. Takım olarak başarıya inanmış bir ekip olduklarından söz eden Taylan, bu inanmışlığı devam ettirdikleri sürece başaramayacakları hiçbir şey olmadığını belirtti.

Hatayspor’un haftalık basın toplantısında söz alan Hatayspor’un başarılı santraforlarından Taylan Eliaçık, ligde sürdürdükleri liderlikte aradaki 6 puanlık farkın çok önemli olmadığına vurgu yaparak; “Ligde iyi bir avantaj yakaladık. Ama aradaki 6 puanlık fark çokta büyük bir değil. O düşünce ile her maça final gözüyle bakıyoruz. Kulüp başkanından malzemecisine kadar herkes başarıya inanmış durumdadır. Bu inanmışlığı lig sonuna kadar devam ettirirsek başaramayacağımız hiçbir şey yok” dedi.

Takıma olan desteklerin devam etmesi gerektiğini vurgu yapan Emre Özkurt ise; “Bugüne kadar taraftarımızın bize vermiş olduğu desteklerden dolayı onlara teşekkür ediyorum ve onlardan daha fazla destek bekliyoruz. Bizlerde taraftarlarımızın göstermiş olduğu desteğe layık olmak için sahada elimizden geleni yapıp, onların bu desteklerini boşama çıkarmamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Taylan’ın dediği gibi 3 puanlık sisteminde 6 puan fark çok büyük bir değildir. O nedenle bizim için önemli olan bu gidişatımızı ligin sonuna kadar devam ettirmek” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here