Hatayspor’dan Flaş Transfer!

0
153

hatayspor5Bordo-Beyazlılar, Şanlıurfaspor Takım Kaptanı Mehmet Ayaz ile 1,5 Yıllık Anlaşma Sağladı

İlimizin 2. Lig temsilcilerinden Hatayspor, transferde son olarak PTT 1.Lig takımlarından Şanlıurfaspor takım kaptanı Mehmet Ayaz’ı renklerine bağlayarak flaş transferi gerçekleştirdi.

Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetimi, sezon başında belirlediği şampiyonluk hedefi doğrultusunda ara transfer döneminde son olarak Şanlıurfaspor takım kaptanı Mehmet Ayaz’ı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi. Futbol kariyeri başarılarla dolu olan Mehmet Ayaz’a, Antalya kampının son gününde resmi sözleşmeye imza attırıldı. Ayaz ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandı.

Hatayspor 2. Başkanı ve Basın Sözcüsü Sadullah Ergin ise yapılan transferleri değerlendirerek, Hatayspor’un başarısı adına Başkan Jan Baram’ın büyük fedakarlıklar yaptığına işaret etti.

Başkana fedakarlıklarından ötürü teşekkür eden Ergin; “Hatayspor ailesine katılan Mehmet Ayaz’a da aramıza hoş geldin diyoruz. 1982 Trabzon doğumlu olan ve orta sahada oynayan Mehmet Ayaz, Fenerbahçe alt yapısında futbola başlayıp bu kulüpte ilk profesyonelliğe imza attı. Mehmet Ayaz sırasıyla, Türk Telekomspor, Sakaryaspor, Kartalspor, Kayserispor, K.Erciyesspor, Boluspor, Torku Konyaspor ve Ş.Urfaspor takımlarında futbol oynadı. 236 maçı PTT 1.Lig olmak üzere, Süper Lig, PTT 1. Lig, 2. Lig ve Türkiye Kupasında toplam 473 maç oynayan Mehmet Ayaz, 53 gol attı” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here