Hatayspor’da Teknik Ekip Belirleniyor!

0
628

Sportif Direktörlüğe Yusuf Tokaç’ın Getirilmesi Düşünülüyor

Önümüzdeki sezon şampiyonluk kovalayacak bir kadro kurmayı hedefleyen Spor-Toto 2. Lig temsilcimiz Hatayspor’da Teknik Direktör İlhan Palut’un yardımcılarından Osman Demir ile bir yıllık sözleşme imzalandı.

Hatay Büyükşehir Belediye  Başkanı Lütfü Savaş’ın makamında düzenlenen imza töreninde Osman Demir ile 1 yıllık sözleşme imzalandı. Ayrıca iç transferde ise Caner Hüseyin Bağ ile de 2 yıllık sözleşmeye imza atıldı. Genç futbolcu Bağ, Hatayspor ile yeniden sözleşme imzalamaktan mutlu olduğunu ve Bordo-Beyazlı kulüpte şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Yusuf Tokaç ile Prensipte Anlaşıldı

Öte yandan Bordo-Beyazlı ekibin Sportif Direktörlüğüne getirilmesi düşünülen Yusuf Tokaç ile prensip anlaşması sağlandı. Resmi imzanın da kısa sürede atılması bekleniyor. Hatayspor’un resmi internet sitesi http://www.hatayspor.org’da da Yusuf Tokaç ile prensipte anlaşmaya varıldığı duyuruldu.

Beşiktaş ve Trabzonspor’da da oynayan 44 yaşındaki başarılı futbol adamı Yusuf Tokaç’ın, şampiyon olacak bir kadro hazırlığında olan Hatayspor’da Genel Koordinatörlüğe getirileceği yönünde yapılan açıklamalar spor kamuoyunu da heyecanlandırdı.

Yusuf Tokaç, aralarında Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor, Çaykur Rizespor, Mersin İdman Yurdu, Adanaspor, Giresunspor, Ankaragücü, Adanaspor, Sakaryaspor’un da bulunduğu çok sayıdaki kulüplerde toplam 18 yıl profesyonel futbol oynadı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here