Hatayspor’da Şampiyonluk Şarkıları Yeniden Söyleniyor

0
714

hatayspor (27)2. Lig Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Hatayspor’un, sahasında Tarsus İdman Yurdu’nu 4-1 gibi farklı bir skorla yenmesinin ardından yeniden şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı. Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, kentte takıma karşı bakış açısının değiştiğini, artık play-off veya şampiyonluğun konuşulur hale geldiğini söyledi.

Göreve kısa süre önce getirildiğini hatırlatan Taşyürek, Hatayspor’da bir şeyleri başararak, kendisi gibi Hataylı olan teknik direktörlere bakış açısını pozitif anlamda değiştirmek istediğini söyledi. Takıma özgüven kazandırmak için çalıştıklarını belirten Taşyürek; “3-4 gün içerisinde şehirde takıma karşı bakış açısı değiştiyse ve artık play-off veya şampiyonluk konuşuluyorsa bu çok güzel. Taraftarın bizi sahiplenmesinden çok mutlu olduk, gurur duyduk. Bütün maçları final havasında oynayacağız. Çıktığımız bütün karşılaşmaları almak istiyoruz. Sahaya çıkıp yüreğimizi ortaya koyacağız. İlk maçta futbolcularım beni mahcup etmedi. Şimdi sorumlulukları daha da arttı. Onun için daha da üzerimize koyup yola devam etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Öte yandan 6. sıradaki Bordo-Beyazlı ekip bu hafta sonu Ankara deplasmanında, lig ikincisi Polatlı Bugsaşspor ile karşılaşacak. Bu önemli maçın hazırlıklarını sürdüren Hatayspor, Ankara’dan 3 puanla dönerek, iddiasını güçlendirmek amacında olacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here