Hatayspor’da Kongre 25 Haziran’da!

0
87

hatayspor (5)Hatayspor Yönetimi Olağanüstü Kongre Kararı Aldı

Hatayspor Kulübü Yönetimi, 6 Haziran tarihinde yaptığı son toplantıda yeni yönetime gelmek isteyen kişilerin önünü açmak ve yönetimi daha da güçlendirmek amacıyla olağanüstü kongre kararı aldı.

Hikmet Çinçin başkanlığında toplanan Hatayspor yönetimi, geride kalan sezonu değerlendirerek yeni sezon öncesi kongre yapma kararını verdi. Buna göre alınan karar doğrultusunda Hatayspor Kulübü Derneğinin olağanüstü genel kurul toplantısının 25 Haziran 2013 tarihinde Antakya Belediye Nikâh Salonunda saat 17.30’da yapılmasını kararlaştırdı. Anılan tarihte çoğunluk sağlanamaması halinde kongre 3 Temmuz 2013 tarihinde yapılacak.

Kongre kararının alınması spor camiasında geniş yankı uyandırırken, Hatayspor’a gönül veren taraftarlar, yeni dönemde daha güçlü bir yönetim kurulu oluşmasını beklediklerini, Hatayspor’u şampiyonluk hedefine ulaştıracak bir yönetim beklediklerini ifade ettiler.

Hatayspor’a Ceza Yağdı

Öte yandan, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 6 Haziran’da yapılan toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Hatayspor Kulübüne de cezalar verildi. Bordo-Beyazlı kulübe, 31.05.2013 tarihinde oynanan Hatayspor -Fethiyespor Spor Toto 2. Lig play-off müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2.000 TL para cezası verildi. Aynı müsabakada, Hatayspor Kulübü idarecisi Halil İbrahim Toysal ise müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 60 gün hak mahrumiyeti ve 7.500 TL para cezası ile cezalandırıldı. Yine aynı müsabakada, Hatayspor Kulübü antrenörü Zafer Uysal’ın, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ve 2.000 TL para cezası ile cezalandırıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here