Hatayspor’da Keyifler Yerinde!

0
75

hatayspor23Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gruptaki ilimiz temsilcisi Hatayspor, deplasmanda Tepecikspor’u 2-1 yenerek büyük moral buldu. 15. hafta sonunda 2 maç üst üste alarak puanını 24’e çıkaran Bordo-Beyazlı ekip, 5. sıradaki yerini de korudu.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram, yapılan desteklere teşekkür ederek, takımına olan güvenini de tekrarladı.

Desteğin devam etmesi temennisinde de bulunan Başkan Baram; “Hatayspor olarak İstanbul deplasmanında Tepecikspor’u 2-1 yenerek kritik maçta 3 puan kazanmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Teknik Direktörümüz Ahmet Taşyürek, antrenörlerimiz ve tüm futbolcularımız, Hatayspor’un başarısı için özveri göstermektedir. Tepecik sahasında soğuk bir havada tribünde bizleri destekleyen vefakâr taraftarlarımıza teşekkürü borç biliriz. Hatayspor’un son haftalarda çıkışını ve moralini sağlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın takımımıza vermiş olduğu maddi-manevi destekten dolayı Sayın Başkanımıza Hatayspor camiası adına çok teşekkür ediyoruz.

Tüm taraftarlarımızı bu hafta sona Antakya’da oynanacak Bandırmaspor maçında Hatayspor’a destek vermeye davet ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here