Hatayspor Yönetimi Görev Dağılımı Yaptı!

0
130

hatayspor (14)Yönetim, Yapılan Toplantıda Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ile Yola Devam Kararı Aldı

Olağanüstü kongresinin ardından göreve gelen, Hatayspor Kulübünün yeni yönetimi görev dağılımı yaptı. Jan Baran başkanlığında oluşan yeni yönetimin ilk kararı, Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ile yollarına devam etme oldu.

Aybaşında gerçekleştirilen olağanüstü kongreyle delegelerin oyunu alarak Jan Baran başkanlığında göreve seçilen yeni yönetim, ilk toplantısını gerçekleştirdi ve görev dağılımı yaptı. Toplantıda başarılı Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ile yollarına devam kararı alan yönetim, her konuda mutabakata varılan hoca ile en yakın zamanda basın huzurunda 2 yıllık sözleşmeye imza atılması kararlaştırdı.

Transfer için çalışmaları içinde start veren Hatayspor yönetimi, transfer komitesini de oluşturdu. Yönetimden Jan Baram, Sabit Karadeniz, Sadullah Ergin, Emir Kavvasoğlu ve Teknik Direktör Ahmet Taşyürek komitede görev yapacak. Yönetimdeki görev dağılımı ise şöyle oldu;

Jan Baram (Başkan), Bedi Çankaya (2.Başkan), Sabit Karadeniz (TFF sorumlusu), Emir Kavvasoğlu (Altyapı sorumlusu), Mustafa Güney (Asbaşkan), Sadullah Ergin (Basın Sözcüsü ve Taraftar Sorumlusu), Adnan Öksüz (Asbaşkan), Mehmet Güçlü (Muhasip), Asaf Asfuroğlu (Asbaşkan), Cemil Naseh (Futbol Şube Sorumlusu), Hasan Kazar (Genel Sekreter), Yusuf Kılıç (Kulüp Amiri), Mustafa Çalışkan (Altyapı Sorumlusu).

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here