Hatayspor Transferde Hareketli Günler Yaşıyor!

0
99

hatayspor1İkinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında sürdüren Hatayspor’da yönetim kurulu, teknik heyetin direktifleri doğrultusunda takımda eksikli görülen yerlerin giderilmesi içinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar doğrultusunda Hatayspor, 4 yeni futbolcuya resmi imzayı attırarak renklerine bağladı.

Jan Baram başkanlığındaki Hatayspor yönetimi, takımı şampiyonluk hedefine ulaştırmak için teknik heyetin direktifleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Maddi manevi desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanı Baram, takıma 4 yeni futbolcuyu kazandırdı.

Sol bek mevkiinde oynayan Caner Bulut, Sanica Boru Elazığspor’dan transfer edildi. 1989 Antakya doğumlu olan Caner, Hatayspor yetiştikten sonra Gaziantepspor, Karşıyaka ve Elazığspor’da futbol oynadı.

Orta saha ve sol açık mevkiinde oynayan Gökhan Ünver ise, Tarsus İdman Yurdu’ndan transfer edildi. 1985 doğumlu Gökhan Ünver, daha önce Sarıyer, Gaziantepspor, Tokatspor, Fethiyespor, Körfezspor, Alanyaspor, Gaziosmanpaşaspor ve Tarsus İY. Takımlarında oynadı.

Stoper mevkiinde oynayan M. Enes Sığırcı da Erzincan Refahiyespor’dan transfer edildi. 1993 doğumlu olan genç futbolcu, Ankaragücü, Lüleburgazspor ve Erzincan Refahiyespor’da forma giydi.

Bordo-Beyazlılarda son olarak da Denizlispor’dan Kaleci Göksal Özkara transfer edildi. 1991 doğumlu Göksal Özkara, Muğlaspor, Kızılcabölükspor ve Denizlispor’da görev yaptı. Kalecilik yeteneği ve güçlü fiziği ile üst düzey takımların transfer listesinde iken Göksal, Hatayspor’a imza attı.

Transfer çalışmaları kapsamımda, Burhan Coşkun Körfez Belediyespor’a, Bilal Gücüyetmez Van Belediyespor’a, Fatih Yılmaz K.Maraş Belediyespor’a giderken, Kaleci Taylan Aydoğan ile karşılıklı fesihle yollar ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here