Dörtyol’da ‘Beşiktaş’ Coşkusu!

0
87

dörtyol beşiktaşlılarDörtyol’da beş yıldır faaliyet gösteren Beşiktaş Taraftarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin gerçekleştirmiş olduğu 5. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Geceye; Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ile birlikte Beşiktaşlı idarecilerden Burhan Topuz ve Selçuk Kaynarkan, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Cumhuriyet Savcısı İhsan Güngör, Kurtça Eker, Eski Beşiktaşlı Futbolcu Ali Eren Beşerler ile çok sayıda davetliler ve taraftarlar iştirak etti.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Abdullah Karabulut, geleneksel hale getirdikleri bu etkinlikte amaçlarının taraftarları kaynaştırmak, kulüp yöneticileri ile tanıştırmak olduğunu belirtti. Siyah-Beyaz sevdalısı olan Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk’de üzerine giydiği Beşiktaş forması ile yaptığı konuşmada takımın iyi gününde arakasında olan taraftarının takımın kötü gününde de desteğini eksik etmeden göstermesi için birlik beraberlik içerisinde olması gerektiğini söyledi.

Gecede söz alan Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse ise göreve geldikleri günden beri en ücra köşelerde bile teşkilatlanmış olan kulüp derneklerine destek olmak üzere bu tür etkinliklere katıldıklarını söylerken, Dörtyol’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Gecede sahne alarak geceye ayrı bir renk katan Türk Sanat Müziği Sanatçısı Coşkun Sabah, söylediği birbirinden güzel şarkılarla taraftarlara unutulmaz anlar yaşattı. Gecede ayrıca Beşiktaşlı yöneticiler, taraftarlara forma hediye ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here