Hatayspor Taraftarlar Derneğinin 17. Yıl Kutlamaları

0
452

hatayspor taraftar1Hatayspor Taraftarlar Derneği, 25 Ağustos Salı günü düzenlediği muhteşem bir geceyle 17. Kuruluş yıldönümünü kutladı. Antakya Kültür Merkezinde yapılan etkinliğe Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Antakya Belediye Başkanvekili Cengiz Yıldız, Saadet Partisi GİK Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, HGC Başkanı Ahmet Yetişen, Hatay Sosyal Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu, Sağlık-Sen Hatay Şube Başkanı Feleytun Fatih Gönç, ESDER Başkanı Fahri Serdar Özal, Reyhanlı Asi Sulama Birliği Başkanı Hüseyin Şahbaz, Hatayspor’un eski efsane 11 futbolcusu ve aileleri ile yüzlerce taraftar katıldı.

hatayspor taraftar2

Açılış konuşmasını yapan Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sadullah Ergin, geceye destek veren ve katılım gösteren herkese teşekkür ederek; “Sporda dostluk ve kardeşlik duygularını ön planda tutarak Hatayspor’a her yerde destek amacıyla 25 Ağustos 1999 tarihinde Mehmet Deviren ve arkadaşları tarafından kurulan Hatayspor Taraftarlar Derneği, bugün 17. Kuruluş yıldönümünü sizlerle birlikte kutluyor. Bu özel günümüzde uzaktan ve yakından gelerek bu mutluluğumuzu paylaşan tüm davetlilere sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Güçlü bir yönetimle hizmet çalışmalarını sürdüren Taraftarlar Derneği, geçtiğimiz ay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde açılan bir ihaleye girerek Antakya Atatürk Stadyumu maraton tribünü altında yeni dernek binasına kavuşmuştur. Boya ve tadilatın ardından yeni yuvamız taraftarlarımıza hizmete hazır hale gelmiştir. Önümüzdeki günlerde resmi açılışını gerçekleştireceğiz.

Taraftarlar Derneği olarak Hatayspor’a hizmet vermiş ve efsane olmuş 11 eski futbolcu ağabeylerimiz Esat Lengerli, Emin Kavvasoğlu, Yurtsever Özdeniz, Fadıl Ergin, İhsan Elmas, Mahmut Celalettin Maraşlıoğlu, Ahmet Daloğlu, İzzet Kakil, Bekir Kahraman, Tahir Kaya ve Mehmet Hünkaroğlu’na Hatayspor’a hizmet şeref madalyası vermek bizim için büyük mutluluktur.

hatayspor taraftar3

Bu vefa ve saygı gecesinde onlara bir kez daha Hatayspor’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz. Daha önce Hatayspor’da başkanlık yapan eski başkanlarımıza teşekkür plaketi vermiştik. Bundan böylede her yıl farklı 11 eski futbolcumuza şeref hizmet şeref madalyası vermeye devam edeceğiz.

Hatayspor’a yeni sezonda başarılar dilerken, Hatayspor son üç sezondur son anda gerçekleşmeyen şampiyonluk hedefine bu sezon inşallah ulaşır ve hak ettiği liglerde yer alır. Şahsım ve yönetim kurulum adına protokol ve tüm davetlilerimize bir kez daha hoş geldiniz diyor saygılar sunuyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Taraftarlar Derneğine maddi ve manevi destek veren 24 kişiye teşekkür plaketi verildi. Hatayspor’da başarıyla futbol oynamış ve efsane olmuş eski 11 futbolcuya da Hizmet Şeref Madalyaları takıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here