Hatayspor Taraftarından Jan Baram’a Tam Destek!

0
244

hatayspor (8)Kongre kararı alan Hatayspor’da Başkan Hikmet Çinçin’in yeniden aday olmayacağı duyumları üzerine spor camiasında kimin aday olacağı merak konusu oldu. Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tribün Lideri Mehmet Deviren, Hatayspor’da başkanlığa aday olması beklenen Jan Baram’a destek verme kararı aldıklarını duyurdu. Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Deviren (Komando) yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi;

“Hatayspor’da kongre kararının alınmasının ardından takımı sahiplenecek güçlü bir yönetim beklentisi içindeyiz. Hatayspor Taraftarlar Derneği olarak geride bıraktığımız sezon boyunca hiçbir zaman Hatayspor’u yalnız bırakmadık ve karşılıksız bir sevgiyle takımımıza sahip çıktık. Yeni sezon öncesi hatalardan ders alarak daha güçlü bir yönetim ve daha güçlü bir futbolcu kadrosuyla yeni sezon planlarını yapmalıyız.

Hatayspor yönetiminin kongreye gitmesi doğru bir karardır. Başkan Hikmet Çinçin’in görevi bırakacağı duyumlarını almış bulunuyoruz. Sayın Çinçin’in üç yıllık görev süresi içinde Hatayspor’u 3. ligde şampiyon yapmış ve play-off finali oynamıştır. Başkan Çinçin’in ve mevcut yönetim kurulunun yaptığı hizmetlere teşekkür ediyoruz. Hikmet Çinçin, her zaman Hatayspor için bir nimettir. O daima gönüllerimizin başkanıdır.”

Baram’ı Destekleme Kararı Aldık!

Adaylıkta adı geçen Jan Baram’ın takımı şampiyonluğa taşıyacak bir isim olduğuna da işaret eden Deviren; “Bu kongre sürecinde daha önce Hatayspor’da önemli görevler üstlenen ve başarılı yöneticiliğiyle gerek spor kamuoyunun gerekse futbolcuların gözbebeği olan Jan Baram’ın başkan adayı olarak liste hazırlığında olduğunu öğrendik. Hatayspor’u şampiyonluğa taşıyacak bilgi birikimi ve enerjiye sahip Jan Baram’ı Hatayspor’un menfaatleri doğrultusunda destekleme kararı aldık. Jan Baram, daha önceki yöneticilik dönemlerinde bizlere iki defa şampiyonluk sevinci yaşatmıştır. Oluşturacağı güçlü yönetimle Hatayspor’u şampiyonluk hedefine taşıyacağı güvencindeyiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here