Hatayspor Taraftarından, Göztepelilere Çiçekli Karşılama

0
89

hatayspor6Sporda her zaman için dostluk ve centilmenliği ön planda tutmayı hedefleyen Hatayspor Taraftarlar Derneği, geçtiğimiz hafta sonu evinde konuk ettiği Göztepe maçında konuk sporseverlere çiçek ve atkı vererek, hoş geldiniz dileklerinde bulundu.

Hatayspor Taraftarlar Derneği yöneticileri, Göztepe maçı öncesi konuk ekibin taraftarlarının bulunduğu tribüne giderek Göztepe taraftarlarıyla buluştu. Dernek Başkanı Sadullah Ergin, Başkanvekili Mehmet Deviren ve tribünün bayan amigosu Songül Taşdelen, Göztepeli konuklarına önce çiçek sundu ardından Bordo-Beyaz atkı vererek maçın dostça ve centilmence geçmesi temennisinde bulundular.

Hataylıların bu jestine teşekkür eden Göztepe taraftarları, herkesin kendi takımını desteklemesini, art niyetli kişilere fırsat verilmemesini isteyerek Hatayspor taraftarlarını İzmir’e davet ettiler.

Başkan Baram’dan Emniyete Teşekkür

Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram, grupta zirveyi yakından ilgilendiren ve yüksek risk taşıyan Hatayspor-Göztepe maçında Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ ve emniyet personeli, aldığı tedbirlerle maçın huzur ve güven içinde seyredilmesini sağlamasından dolayı, başta Emniyet Müdürü Uludağ olmak üzere tüm emniyet personeline teşekkür etti.

Başkan Baram, sporda dostluk ve centilmenliğe önem veren Hatayspor Kulübü olarak, alınan tedbirlerle art niyetli kişilere ortam bırakılmamasının mutluluğu içinde olduklarını söyleyerek; “Bu arada Göztepe takımının kentimizde gördüğü konukseverlikten ötürü spor kamuoyuna Hatayspor yönetimine teşekkür açıklaması yapması bizleri mutlu etmiştir. Sevgi, barış ve hoşgörü kenti Hatay iline gelen her takıma aynı ev sahipliği ve konukseverliği göstermeye devam edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here