Erzin Belediyespor İlk Mağlubiyetini Ayvalık’ta Aldı

0
61

erzin bldspor6Ligin 4. haftasında Ayvalıkgücü Belediyespor’a konuk olan 3. Lig 3. grup temsilcimiz Erzin Belediyespor, güçlü rakibine boyun eğdi. Kırımızı kartların konuştuğu maçta Erzin Belediyespor, rakibine 3-0 yenilerek, ligdeki ilk yenilgisini almış oldu.

Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan ev sahibi Ayvalıkgücü Belediyespor, karşılaşmanın henüz 3. dakikasında İbrahim İdis’in golü ile 1-0 öne geçti. Erken gelen golün şokunu uzun süre üzerinden atlatamayan Erzin Belediyespor istediği oyunu sahaya yansıtmakta ve rakip kalede etkili olmakta zorlandı. Erzin ekibi 29. dakikada Fatih Bolat’ın kafa golüne de engel olamadı ve ilk yarı 2-0 bitti.

İkinci yarıda ilk yarıya oranla kendini biraz daha toparlayan Erzin Belediyespor skoru eşitlemek adına var gücü ile rakip kaleye yüklendi, ancak geliştirdiği ataklarda bir türlü aradığı golü bulamadı. 76’da Ayvalıkgücü’nden Vijdan Aladağ ikinci sarıdan oyun dışı kalırken, Erzin Belediyespor’dan Şahin Tütür ise 90+5’te yine ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı.

Maçın 2-0 bitmesi beklenirken, dakikalar 90+7’yi gösterdiğinde sahneye çıkan Emre Şahin, takımının 3. golünü attı ve karşılaşma ev sahibinin 3-0 üstünlüğü ile son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here