Hatayspor Taraftarı Üzgün ve Tepkili!

0
86

hatayspor taraftar7Hatayspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu, Hatayspor’un sahipsiz kalmasına ateş püskürdü. Formaya göğüs reklamı bile bulunamamasının Hatay’ın bir ayıbı olarak görülen Taraftarlar Derneği açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

“İlimizin 2. Ligdeki tek temsilcisi olan Hatayspor’a gereken desteğin verilmemesi ve ilgisizlik biz taraftarları üzmektedir. Nüfusu 1,5 milyonu aşan, üst düzey binlerce işletme ve firmanın bulunduğu bir ilde Hatayspor’un formasına bir reklâm bile verilmemesini büyük bir ayıp olarak görüyoruz.

Hatay ilinden çok küçük illerin hatta ilçe takımlarının Süper Ligde ve PTT 1. Ligde yer aldığı bir ortamda Hatayspor’un hala 2. Ligde sıradan bir takım olmasını kabullenemiyoruz. Tabi ki sportif başarı için Hatayspor’a destek gerekir. Jan Baram başkanlığında ki Hatayspor yönetiminin bu yükü tek başına taşıması mümkün değildir.

Reklam Verecek Babayiğit Arıyoruz…

Hatay’da şanlı Bordo-Beyaz formamıza bir reklâm verecek hayırsever işadamı ve babayiğit arıyoruz. Hataylı hemşerilerimiz destek vermeden başarı beklemektedir. Hatayspor’umuza destek verelim ki sportif başarı gelsin.

Lige iyi başlayamayan Hatayspor’un tecrübeli kadrosuyla önümüzdeki dönemde başarılı olacağına inanıyoruz. Teknik Direktörümüz Gürses Kılıç hocamıza başarılar dilerken elindeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirip taraftarların beklentisi içindeki bir Hatayspor’u sahada izletmesini bekliyoruz. Bu duygular içinde Hatayspor’a İzmir deplasmanında Menemen Belediyespor maçında başarılar diliyoruz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here