Hatayspor İlk Yarıyı Lider Tamamladı

0
76

hatayspor50Stat: Hatay Atatürk

Hakemler: Burak Şeker***, Gürhan Karamelek***, Ayhan Arısoy***

Hatayspor: Ömer Kısa**, Erhan**, Hasan** (Enis Dk.56**), Ömer Bozan***, Güney***, Sone**, Barış**, Emre Özkurt* (Serbay Dk.16**), Murat Türkan**, Halil Karataş***, Volkan Serim*** (Taylan Dk.83*)

Sarıyer: Kadem**, Emre Karaman**, Hamza**, Ömer**, Muhammed** (Dk. 64 Volkan**), Ömer** (Dk. 72 Volkan*), Önder Turacı**, Emre*, Murat Hacıoğlu*, Hakan* (Dk. 64 Cemre**), Feridun**

Goller: Dk.59 Murat Türkkan, Dk.73 Volkan Serim (Hatayspor)

Sarı Kartlar: Erhan, Ömer Bozan (Hatayspor) Feridun, Hamza (Sarıyer)

Spor Toto 2. Lig Beyaz grubun lideri Hatayspor, ilk devrenin son maçında evinde Sarıyer’i konuk etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında attığı gollerle rakibini 2-0 yenen Lider Hatayspor, devre arasına galibiyet ile girdi ve en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını korudu. Lider Hatayspor, ileriki günlerde TFF’nin belirleyeceği tarihte ertelenen Giresun maçını da oynayacak.

Antakya Atatürk Stadyumunda Sarıyer’i konuk eden Bordo-Beyazlılar, maça hızlı ve etkili bir şekilde başladı. İlk yarıda oyunu rakip yarı alanına yıkan Lider Hatayspor, atak üstüne atak geliştirdi fakat son vuruşlarda etkili olamayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda da etkili bir futbol ortaya koyan Hatayspor, 59. dakikada Murat Türkkan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Atılan golün ardından oyun disiplininden kopmayan Hatayspor, rakibini tamamen kendi yarı alanına hapsetti. 73. dakikada yine etkili gelişen atakta bu kez Volkan Serim, topu ağlarla buluşturdu: 2-0.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca 3 puan Lider Hatayspor’un oldu. Alınan bu galibiyet stadyumu dolduran taraftarlara büyük bir sevinç yaşattı ve futbolcular taraftar ile birlikte zafer şarkıları söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here