Erzin Belediyespor, Liderliği Perçinledi

0
79

erzin bldspor12Teknik Direktör Can Güven’in takımın başına geçmesi ile Erzin Belediyespor, üst üste aldığı 7 galibiyet ile devre arasına lider olarak girdi. Temsilcimiz son maçında Şahinbey Belediyespor’u deplasmanında 2-1’lik skorla yenerek, puanını 32’ye çıkardı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grupta mücadele eden lider Erzin Belediyespor, geçtiğimiz hafta sonu Şahinbey Belediyespor’a konuk oldu. Gazikent Stadında oynanan karşılaşmada temsilcimiz, 6. dakikada Melik Barış ile golü buldu: 0-1. İlk yarınının bitimine dakikalar kala bu kez sahneye çıkan Ali Oymacı, 44’te farkı ikiye çıkardı: 0-2. İlk yarı bu skor ile tamamlandı.

İkinci yarıda ev sahibi farkı kapatmak için ataklar geliştirerek, gol aradı. 80. dakikada Erzin Belediyespor’da ikinci golün sahibi Ali Oymacı kırmızı kartla oyun dışı kalırken, ev sahibi karşılaşmanın bitimine 1 dakika kala golü buldu: 1-2. Ancak bu gol ev sahibine yetmedi ve zorlu karşılaşmadan 3 puan çıkaran Erzin Belediyespor, ligin ilk devresini 32 puanla lider tamamladı. Haber: Adil Coşkuner-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here