Hatayspor ile Fethiyespor’un 1. Lig Kapışması

0
143

hatayspor-fethiyeGelecek Sezon PTT 1. Lig’de Yer Alacak Üçüncü Takım Bugün Belli Olacak…

Spor Toto 2. Lig play-off final maçı bugün oynanacak.  PTT 1. Ligi’ne çıkacak son takım Hatayspor ile Fethiyespor arasında oynanacak final maçının ardından belli olacak. Konya Atatürk Stadında oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı hakem İlker Meral yönetecek. Maç Lig TV’den naklen yayınlanacak.

Normal sezonu gruplarında ilk sırada tamamlayan Balıkesirspor ve Faturavizyon Kahramanmaraşspor’un ardından, gelecek sezon PTT 1. Lig’de yer alacak üçüncü takım bugün belli olacak. Hatayspor ile Fethiyespor’un karşı karşıya geleceği final maçını kazanacak ekip, 1. Lig’e çıkacak son takım olacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve play-off maçları oynama hakkı elde eden Fethiyespor ile Hatayspor, PTT 1. Lig’e giden yolda önemli maçlar oynadılar. İlk finalist olan Hatayspor, play-off çeyrek finalinde Tokatspor’u 3-1 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Güney temsilcisi yarı final maçında Nazilli Belediyespor’u eleyen Bayrampaşaspor’u da yine aynı skorla 3-1 yenerek finale yükseldi. İkinci finalist Fethiyespor ise çeyrek final maçında İnegölspor’u 1-0, yarı finalde ise Yeni Malatyaspor’u normal süresi 2-2 biten maçın uzatma bölümünde 4-2 yenerek finale çıktı.

Hatayspor ile Fethiyespor, ligde normal sezonda Kırmızı Grup’ta yer almışlardı. Sezonu Hatayspor ikinci, Fethiyespor ise beşinci sırada tamamlayarak play-off oynama hakkı kazandı. İki ekip arasında grupta yapılan maçlarda Hatayspor deplasmanda Fethiyespor’u 3-2 yendi, Hatay’daki karşılaşma golsüz sona erdi.

İDÇspor’dan, Hatayspor Taraftarına Otobüs

2. Lig temsilcilerimizden İskenderun Demir Çelikspor, play-off final maçı öncesi kulüp otobüsünü Hatayspor taraftarlarının Konya’ya gidiş gelişi için tahsis etti. Hatayspor Taraftarlar Dernek Başkanı Sadullah Ergin ve tribünden sorumlu yönetici Mehmet Deviren’in telefonla bağlantı kurarak otobüs talep ettikleri Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı ve aynı zamanda İDÇspor Kulübü Başkanı olan Cengiz Gül, bu talebi olumlu karşılayarak İDÇspor otobüsünü Hatayspor taraftarları için tahsis etti.

Ergin ve Deviren Başkan Gül’ün bu jestinden dolayı çok duygulandıklarını ve mutlu olduklarını belirterek; “Sayın başkanımız Cengiz Gül, bizleri kırmayarak İDÇspor otobüsünü tahsis etmesi çok anlamlıdır. Hatay, tüm ilçeleriyle bir bütündür. İDÇspor ile Hatayspor arasında dostluk ve komşuluğa yakışan bu destekten dolayı Başkan Gül nezdinde İDÇspor camiasına teşekkür ederiz” dediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here