Başkan Savaş Maşuklu Beldesi’nde Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Buluşmasına Katıldı

0
89

lütfü savaş5Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş birlik, beraberlik ve dayanışma toplantılarına aralıksız devam ediyor.

Maşuklu Beldesi’nde Özlem Restoran Sahibi Zeynel Pehlivan’ın ev sahipliğinde yapılan birlik beraberlik ve dayanışma toplantısında konuşan Pehlivan, böylesi bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Pehlivan; “Birliğimiz, dirliğimiz gün geçtikçe kuvvetleniyor ve bunu kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz” dedi.

Daha sonra söz alan Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “Birlik, beraberlik ve dayanışma toplantılarına aralıksız devam ediyoruz. Bu toplantılar toplum olarak il genelinde var olan birlikteliğe, beraberliğe ve dayanışmaya güç katmaktadır. Ecdadımızdan miras olarak bırakılan bu güzel birlikteliği, gelecek kuşaklara aynı şekilde taşıma adına elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Üç semavi dinin, farklı mezheplerin, farklı etnik unsurların, farklı renklerin aynı motif ve desen üzerinde bir araya geldiği, sevgiye, barışa, kardeşliğe yüzyıllarca ev sahipliği yapan ilimizi, torunlarımıza miras olarak devredeceğiz” dedi.

Başkan Savaş ev sahipliğinden ötürü Maşuklu Beldesi sakinlerinden Zeynel Pehlivan’a ve tüm katılımcılara teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here