Hatayspor 10 Kişi ile Galibiyeti Yakaladı!

0
40

hatayspor (28)Ligde play-off’u kovalayan Hatayspor, geçtiğimiz hafta sonu gittiği Çankırıspor deplasmanından 3 puan ile döndü. Karşılaşmada geri düşmesine ve karşılaşmanın 35. dakikasından itibaren sahada 10 kişi kalmasına karşın Bordo-Beyazlı ekip, karşılaşma sonunda sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın 20. dakikasında ev sahibi Çankırıspor Yahya ile öne geçti. Dakikalar 35’i gösterirken, Hatayspor’lu Burhan Coşkun, çift sarı karttan oyun dışı kaldı. Hatayspor, sahada 10 kişi kalmasına karşın mücadeleden pes etmedi. İlk yarının son dakikasında kazanılan penaltı atışını gole çeviren Güney Atılgan, skoru eşitledi ve ilk yarı 1-1 tamamlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Hatayspor, karşılaşmanın 66. dakikasında Güney Atılgan ile öne geçti: 1-1. Mücadelenin 88. dakikasında yine bir penaltı atışı kazanan Hatayspor’da topun başına bir kez daha Güney Atılgan geçti. Güney penaltı vuruşunu gole çevirerek, skoru 1-3 yaptı. Maçın kalan dakikalarında skor değişmeyince, bu önemli karşılaşma Hatayspor’un galibiyeti ile son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here