Bingöl Deplasmanından Galibiyet Çıktı!

0
76

iskenderunspor 1967 (68)Spor Toto 3 Lig’deki son maçında Belediye Bingölspor ile karşılaşan Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor 1967, profesyonel lige galibiyetle veda etti. İlk yarısı 1-1 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısı yine tam bir düello ile geçti. Bu düelloyu kazanan İskenderunspor 1967, Bingöl deplasmanından 3-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Ligde herhangi bir iddiası bulunmayan Belediye Bingölspor ile ligden düşmesi kesinleşen İskenderunspor 1967’nin bu prestij mücadelesinde konuk ekip daha iyi başladı. Mavi-Turunculu ekibimiz, karşılaşmanın 27. dakikasında İsmail Şapkalı ile öne geçti: 0-1. İlk yarının 42. dakikasında ise ev sahibi asına golü bulan Gökhan Erdöl, skoru eşitledi: 1-1. bu skor aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ise ev sahibi oldu. Bingöl ekibi, karşılaşmanın ikinci devresinin hemen başında yine Gökhan Erdöl ile golü buldu ve skoru 2-1 yaptı.

Ev sahibi ekip galibiyetin coşkusunu yaşarken, 49. dakikada sahneye çıkan İskenderunspor 1967’li Okan Aslan, attığı golle skoru yeniden eşitledi: 2-2. Karşılaşmanın 67. dakikasında Mehmet Akif Şerifoğlu ile bir kez daha öne geçen İskenderunspor 1967, skor üstünlüğünü karşılaşmanın son düdüğüne kadar korudu. Karşılaşmayı 2-3 kazanan İskenderunspor 1967, profesyonel lige galibiyet ile veda etti.

Federasyondan Ret Cevabı

Hatırlanacağı üzere her iki takımın da iddiası olmaması nedeniyle, Turuncu-Mavili ekip TFF’ye başvurarak Bingöl deplasmanında gitmek istemediğini belirtti. Bunun üzerine takımın birçok futbolcusu tatile erken başladı ve kenti terk etti. Ancak Cuma gecesi Federasyondan gelen bir yazı durumu alt-üst etti. Yazıda maçın iptal isteğine ret cevabı gelirken, İskenderunspor 1967 kulübü, kentte kalan futbolcularla ancak 11 kişi toplayabildi ve Bingöl deplasmanına gitti. Yedek kalecinin de 11’de oynadığı karşılaşma sonunda gelip gelen İskenderunspor 1967 profesyonel lige 3-2’lik galibiyetle veda etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here