Hatay’ın Melekleri Avrupa’da da Adından Söz Ettirmek İstiyor

0
116

bayan-basketbol-9Önceki sezon son maçta ligde kalmasına rağmen geçen yıl Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Liginde final oynama başarısı gösteren temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, bu sezon ligde, kupada ve tarihinde ilk kez mücadele edeceği FIBA Avrupa Liginde adından söz ettirmek istiyor.

Yeni sezonla ilgili açıklamalar yapan ve geçen sezon birbirinden zorlu maçlar oynadıklarını hatırlatan Baş Antrenör Ekin Baş; “Biz, son maçta ligde kalan takımın başına gelmiştik. Hedeflerimizi büyük koyduk, buna göre transferler yapıp o program doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük. Çok ciddi bir hazırlık dönemi geçirdik ve çok iyi antrenmanlar yaptık. İlk 4 içinde olacağımızı düşünüyordum ama final oynamak nasip oldu. Biz bir aile olduk ve sonuç odaklı değil, genel tabloyu takip ettik. Bu da bize başarıyı getirdi” dedi.

bayan-basketbol-16

Beklentilerimiz Yine Yüksek!

Elde edilen bu başarıyla tüm spor kamuoyunun dikkatini çektiklerinin bilincinde olduklarını da belirten Baş, bunun tesadüf olmadığını göstermek için bu sezon daha çok çalışmaları gerektiğini ve maddi anlamda yüksek olmasa da akıllı bir kadro kurduklarını kaydetti.

Yeni sezonda iyi işler çıkarmak için çalışmalara tüm hızıyla devam ettiklerini vurgulayan Baş; “Bu sezon ilk kez FIBA Avrupa Ligi’nde yer alacağız. Hem kendi ligimizde başarılı olma hedefimiz var hem de kupalar var. Yani 4 ayrı kulvarlarda mücadele edeceğiz. Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Lig ve FIBA Avrupa Ligi. Takım olarak iyi hazırlanıyoruz. Bizim yine beklentilerimiz yüksek. Elimizden gelen mücadeleyi göstererek sezonu bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here