Hatayaspor Play-Off Umudunu Sürdürüyor

0
54

hatayspor17Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta play-off hesapları yapan Hatayspor ile Kocaeli Birlikspor arasında oynanan maç Hatayspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Her iki takımın da galibiyet beklediği maçta rakibini yenen Hatayspor Murat Uluç’la bulduğu golle muradına erdi.

İlk yarıda iki takımda genelde savunma ağırlıklı oynadı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk 45 dakikada kayda değer tek pozisyonu 35. dakikada yaşandı. Mesut Çaytemel’in soldan ortasında topla buluşan Ömer Bozan’ın vuruşu direğin yanından avuta çıktı. Konuk Kocaeli Birlikspor’un da cılız atakları gol getirmeyince devre 0-0 olarak tamamlandı.

İkinci yarıya mutlak gol arzusuyla başlayan Hatayspor, 52. dakikada isteğine kavuştu. Bu dakikada savunmanın arkasına atılan topla buluşan Murat Uluç ceza alanına girerek yerden bir vuruşla topu filelere gönderdi. 83. dakikada gelişen Kocaeli atağında Serdar Karkın’ın kafa vuruşu Hatayspor’un üst direğinden döndü. Geride kalan dakikalarda iki takımın mücadelesi sonuç vermeyince maç Hatayspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Grupta oynanan diğer maçlarda, Göztepe kendi sahasında konuk ettiği Ankaragücü takımını 2-1 yenerek liderliğe yükseldi. Bandırmaspor ise K.Maraş deplasmanında 1-0 yenilerek liderliği kaybetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here