Hatay Yüzme İhtisas Kulübü Birinci

0
367

yüzme yarışları1Hatay’ın anavatana katılışının 74’üncü yıldönümü münasebetiyle Antakya festival kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen yüzme yarışlarında Hatay Yüzme İhtisas Kulübü, birinci oldu.

Antakya Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle Antakya Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışmalara Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, Dörtyol Botaş, Hayik, Antakya Yüzme ve Su Altı Kulübü, Ege Gençlik Spor Kulübü, Hatay Tedaş, Reyhanlı Yüzme Kulübü, Hatay Su Sporları kulüplerinden yaklaşık 300 sporcu katıldı. Derece elde edebilmek adına birbirleri ile kıyasıya mücadele eden yüzücülerin harcadıkları efor görülmeye değerdi.

Yapılan yarışmalar sonunda Hatay Yüzme İhtisas Kulübü birinci olurken, Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Yüzme Takımı ikinci, Dörtyol Botaş ise üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren sporcuların ödül ve madalyalarını Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Belediye Başkan Vekili Serdar Güven ve Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yelkaya tarafından verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here