Hatay Sağlık Hizmetleri MYO’da Mezuniyet Sevinci

0
348

mkü-sağlıkçılar1Mustafa Kemal Üniversitesi Hatay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde mezun olan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi. Törene MKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Dalkız, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk Kökoğlu, Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ömer Evirgen, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Doç. Dr. Zafer Yönden’in yanı sıra öğretim elemanları, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

mkü-sağlıkçılar2

Törende günün anlam önemini belirten birer konuşma yapan Prof. Dr. Mehmet Dalkız ve Hatay Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Zafer Yönden, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında iyi bir sağlık çalışanı olmaları ve ülkeye en iyi şekilde hizmet etmeleri öğüdünde bulundu. Konuşmacılar aynı zamanda üniversitenin sağlık alanında çok iyi elemanlar yetiştirdiğinin de altını çizdi.

Konuşmaların ardından, yüksek okul birincisi Bahar Yaşar mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere diplomalarıyla birlikte, plaket ve hediyelerin verildiği programda öğrenciler daha sonra hep birlikte keplerini havaya fırlattı. Mezun olan 150 öğrenci sevinçlerini aileleriyle paylaşarak sevgi yumağı oluşturdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here