“Hatay İl Turizm Stratejisi ve Eylem Planı” Tanıtım Toplantısı Yapılacak

0
97

Hatay’ın turizm sektöründen alacağı payı arttırmak amacıyla hazırlanan “Hatay İl turizm Stratejisi ve Eylem Planı”nı ile ilgili İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yarın tanıtım toplantısı yapılacak.

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz başkanlığında yapılacak olan toplantıya, İlçe Kaymakamı Ali İhsan Su, tüm Belediye Başkanları, ilgili sivil toplum kuruluşları, sektör paydaşları katılacak.

Konuyla ilgili İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “Önemli bir turizm potansiyeline sahip İlimizin turizm sektöründen alacağı payı arttırmak, ilimize yatırım yapmak isteyen kişi ve kuruluşlara yol haritası oluşturmak amacıyla;  Kentin potansiyelini, kıyaslamayı rekabet üstünlüklerini, konaklama ve altyapıya ilişkin eksiklikleri, çözümlerini, teknoloji ve girişimciliği, özgün destinasyon tasarımlarını etkin bir reklam ve tanıtım stratejisini ön plana çıkaran “Hatay İl turizm Stratejisi ve Eylem Planı” hazırlanmıştır. Hatay Valiliğince uygulamaya konulan bu planın daha iyi anlaşılması ve uygulamasını temin amacıyla, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda (Kırmızı Salon) 22 Kasım 2012 Perşembe günü saat: 11.00’de tanıtım toplantısı yapılacaktır” denildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here